Τραγωδία στου Ρέντη: Νεκρό 12χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο

Τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στον Ρέντη, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Το συμβάν σημειώθηκε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Θηβών με την οδό Καραπιτσέρη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της περιοχής.
Περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα, ένας 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν καθοδικά στη Λεωφόρο Θηβών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε το κοριτσάκι, το οποίο εκσφενδονίστηκε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα της γέφυρας. Το παιδί μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αιμοληψία για αλκοτέστ.
Η Τροχαία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος και αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και μαρτυρίες. Οι γονείς του 12χρονου κοριτσιού υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του θλιβερού συμβάντος, βλέποντας το παιδί τους σοβαρά τραυματισμένο, πριν καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.
Το κοριτσάκι φέρεται να ήταν μόνο του τη στιγμή του ατυχήματος και κοντά στον τόπο του συμβάντος υπάρχει καταυλισμός Ρομά από όπου και φαίνεται να είχε απομακρυνθεί.
Πηγή: thecaller.gr