Lifestyle

‘Εξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δήλωση Πνευματικού: «Σου προκαλεί αναγούλα, μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ ψύχραιμα»

Την οργή της για τη δήλωση του πρώην υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού, εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του MEGA, απαντώντας στην προκλητική τοποθέτηση του πολιτικού-ιατρού για τους καρκινοπαθείς, ξέσπασε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», κάνοντας αναφορά σε δικό της παράδειγμα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

«Για προσωπικούς λόγους μού είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό αλλά όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται.

Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και στην ανθρώπινη φύση.

Δε χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θεωρώ ότι σε κάτι τόσο ακραία πράγματα, που ξεγλιστράνε από το στόμα κάποιων ανθρώπων.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση.

Ο ίδιος είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, στην τελική αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δεν μας το είπε; Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνείας», σχολιάζει η παρουσιάστρια.

«Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου, που ξέρεις ότι τον χάνεις, ότι φεύγει από τα χέρια σου, έχει σημασία.

Σου δίνει η επιστήμη άλλη μία μέρα. Αυτή η κάθε μέρα αξιολογείται αυτή τη στιγμή σε χρήματα, τα οποία δουλεύοντας όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος, με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μία μέρα», επισημαίνει σε υψηλούς τόνους η Σίσσυ Χρηστίδου

«Εμείς ως κράτος δε δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους που υποφέρουν μέσα στον καρκίνο και πονάνε να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Όμως, έχουμε το θράσος να λέμε ότι, εάν το αποφασίσουμε εμείς, τότε οκ.

Εγώ μέσα από την περιπέτεια της μητέρας μου γνώρισα ανθρώπους που οι ίδιοι οι γιατροί τούς είχαν πει ότι δεν έχουν ελπίδα, έχουν 2-3 μήνες ζωής, και τα κατάφεραν», περιγράφει αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου και καταλήγει:

«Δε μπορείς να περιμένεις από τον γιατρό να κλαίει πάνω από το κρεβάτι της μητέρας σου αλλά όχι να σου λέει ότι πρέπει να τραβάμε κόκκινες γραμμές. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις μας, ειδικά σε τέτοια ζητήματα».

Back to top button