Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Άνδρας σκότωσε τον θείο του και έναν φίλο του – Συνελήφθη ο δράστης

Μία διπλή ανθρωποκτονία συγκλονίζει την κοινωνία του Αιγίου καθώς όπως έγινε γνωστό ένας άνδρας σκότωσε το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ο οποίος σκότωσε τον θείο του και έναν φίλο του θείου του.
Μετά από καταγγελία κινητοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία ωστόσο ο άνδρας παραδόθηκε από μόνος του, συνελήφθη και τελικά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Άνδρας σκότωσε τον θείο του και έναν φίλο του – Συνελήφθη ο δράστης
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης είναι 42 ετών, γεννημένος το 1983 και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.
Το μεσημέρι της Παρασκευής εισέβαλε στο σπίτι του θείου του όπου βρήκε τους δύο άνδρες τους οποίες και σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα ξύλο. Το αντικείμενο έχει βρεθεί από τις αστυνομικές αρχές στον χώρο και είναι γεμάτο αίματα.
Πηγή: thecaller.gr