Ελλάδα

Διπλή εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών στην Αττική έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές – Μπορεί να είναι μαζί εκτιμά το Χαμόγελο του Παιδιού

Έντονη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι δύο ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν την ίδια ημέρα στην Αττική.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, μάλιστα, που έχει εκδώσει και τα σχετικά alerts εκτιμά ότι τα δύο παιδιά ενδέχεται να είναι μαζί.

Η 15χρονη Αντωνία – Ιωάννα Λ. εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου στις 09:30 το πρωί από το Γουδί.

Η Αντωνία – Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

p1gi610kmjs6q1p9rldm1tstnb14

Η 15χρονη ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την ΦωτεινήΕλεούσα Λ., η οποία εξαφανίστηκε επίσης στις 14 Νοεμβρίου το μεσημέρι, από νοσοκομείο στην περιοχή της Ελευσίνας.

Το 16χρονο κορίτσι, έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ και αυτή είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

p1gi5bichs18j31e0q13ev9d1udo4

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 18/11/22 και για τα δύο κορίτσια και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button