Lifestyle

Ντέπυ Γκολεμά για Φαίη Σκορδά: Η εκπομπή της είναι η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και σχολίασε αιχμηρά τα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα.

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς είναι το “Πρωινό μας” και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλυτέρα από την Δούκισσα Νομικού» σχολίασε αρχικά.

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση» συνέχισε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του love island, άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους “Ράδιο Αρβύλα” δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα» πρόσθεσε η ίδια.

«Το “Σπίτι με το MEGA” βλέπω, μου αρέσει η επιστροφή της Ρούλας. Η Ρούλα κορόμηλα είναι ένα φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι τυχαία περίπτωση, έχει αστέρι» είπε ακόμη η Ντέπυ Γκολεμά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button