Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Προς αναβολή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 20/11

Αναβάλλονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη «σκιά» ενδεχόμενων-ραγδαίων- πολιτικών εξελίξεων μετά τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση παρακολουθήσεων και υποκλοπών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου, οδηγείται προς αναβολή.

Σημειώνεται, πως στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 20/11 αναμενόταν να γίνουν γνωστά κάποια από τα ονόματα που θα δούμε στα ψηφοδέλτια του κόμματος και πιο συγκεκριμένα ένα μεγάλο μέρος των υποψήφιων βουλευτών.

Εξάλλου, μετά από μήνες προετοιμασιών, η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Ευάγγελο Αργύρη, είναι έτοιμη για την τελική κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ανακοινώνονται τα στελέχη στους Τομείς Πολιτικής

Εξάλλου, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανόν ανακοινωθούν από την Χαριλάου Τρικούπη τα στελέχη που αναλαμβάνουν τους Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, και σύμφωνα με πληροφορίες στις θέσεις των Γραμματέων θα δούμε «πολλές εκπλήξεις» και «δυνατά ονόματα».

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, είχε απευθύνει μαζικό κάλεσμα στους πολίτες για να συμμετάσχουν στους Τομείς της Παράταξης με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι άμεσο και έντονο.

Από τα εκατοντάδες βιογραφικά που εστάλησαν, πολλά ήταν αυτά ξεχώρισαν, με τους αρμόδιους στο κόμμα να εκφράζουν την ικανοποίησή τους, κάνοντας παράλληλα λόγο για «μείγμα νέων ανθρώπων αλλά και «έμπειρων στελεχών» που θα στελεχώσουν τις θέσεις των Γραμματέων και των αναπληρωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προσώπων (Γραμματέας, αναπληρωτής Γραμματέας και μέλη Γραμματείας) που θα αναλάβει ενεργό ρόλο τους Πολιτικούς Τομείς του κόμματος, θα είναι ελαφρώς μικρότερος συγκριτικά με αυτόν που υπήρχε μέχρι πρόσφατα (1.300) καθώς «στόχος δεν είναι οι τίτλοι και οι ταμπέλες» αλλά η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των στελεχών και φυσικά η παραγωγή έργου.

Back to top button