Ελλάδα

Φως στο Τούνελ: Έστειλαν μήνυμα για βόμβα και την προειδοποίηση «Μην ψάχνεις για τον Μάριο…»-Έξαλλη η Νικολούλη!

Ένα μήνυμα που εστάλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στο MEGA, το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη, που φανέρωσε τον εκνευρισμό της στον «αέρα» της εκπομπής.

Εκείνη την ώρα, μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη, εξέταζε την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κολώνουμε με μία βόμβα».

Η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

Στη συνέχεια, ωστόσο, εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Λίγο μετά το μήνυμα για ύπαρξη βόμβας, λοιπόν, ήρθε ένα νέο μήνυμα-προειδοποίηση (μάλλον από τον ίδιο αποστολέα) το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη έξαλλη.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν άφησε την απειλή αναπάντητη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους εμπλεκόμενους στην τραγική υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε. Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα.

‘Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button