Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Αλαλούμ στην Αθηνά εξαιτίας της απεργίας των ΜΜΜ

Ιδιαίτερη κίνηση σημειώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας με την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική να είναι δύσκολη, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ).

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το Ηράκλειο μέχρι και τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Το κέντρο παραμένει κλειστό ενώ πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν επεισόδια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Την ώρα που η πορεία βρισκόταν στο τέλος της, ομάδα αγνώστων πέταξε βόμβες μολότοφ προς την πλευρά της αστυνομίας, που βρισκόταν κοντά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μετρό Γραμμή 1 (Ηλεκτρικός): Κυκλοφορία και δρομολόγια από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00

Μετρό Γραμμές 2 και 3: 24ωρη απεργία και κανένα δρομολόγιο

Τραμ: Δρομολόγια από τις 08.00 το πρωί έως τις 22.00

Λεωφορεία: 24ωρη απεργία – Κανένα δρομολόγιο.

Τρόλεϊ: 24ωρη απεργία – Κανένα δρομολόγιο

ΟΑΣΑ: Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του ΟΑΣΑ θα κινηθούν μόνο τα οχήματα των ΚΤΕΛ, στις 60 γραμμές.

Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν για όλο το 24ωρο

Τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια για όλο το 24ωρο

Σημειώνεται ότι λόγω των στάσεων εργασίας στα ΜΜΜ, δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Τα όρια του ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button