Ελλάδα

Super League: Ο Αστέρας έκανε την υπέρβαση και κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό που… έμεινε στο Μάλμε

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στη Super League γνωρίζοντας την ήττα στο “Θ. Κολοκοτρώνης” από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χάρις σε τέρμα του Γιαμπλόνσκι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε στη Τρίπολη να επιστρέψει στα “τρίποντα”, καθώς ηττήθηκε από το σύνολο του Σάββα Παντελίδη στην πόλη της Αρκαδίας με 1-0. Αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι “ερυθρόλευκοι” δεν πανηγύρισαν τη νίκη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 20ο λεπτό ο Γιαμπλόνσκι.

ΓΚΟΛ: 20′ Γιαμπλόνσκι / –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10′ Καλτσάς, 87′ Χουχούμης / 45′ Μασούρας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΔΟΚΑΡΙ: 50′ Μακέντα, / 83′ Ελ Κααμπί
STATS: Οι Αρκάδες σκόραραν κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη μετά από 6,5 χρόνια, στις 28/01/2018 οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1. Πρώτη νίκη του Σάββα Παντελίδη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, (72′ Τζανδάρης) Μούμο (78′ Γκαρθία), Καλτσάς (71′ Άλβαρες), Μπαρτόλο (79′ Παλάσιος), Ρεγκίς (56′ Αλάγκμπε), Μακέντα

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Αποστολόπουλος (70′ Γιαζίτσι), Κάρμο, Ρέτσος, Γκαρθία, Στάμενιτς (46′ Έσε), Ροντινέι, Μασούρας (46′ Γουίλιαν), Κωστούλας (70′ Ζέλσον), Γιάρεμτσουκ (56′ Ελ Κααμπί)

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button