Ελλάδα

Άγνωστος παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στις Σάπες Ροδόπης – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε στις Σάπες της Ροδόπης, όπου μια 32χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, θύμα παράσυρσης από άγνωστο οδηγό που στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στο ύψος των νεκροταφείων της περιοχής, όταν η άτυχη γυναίκα, που βρισκόταν στις Σάπες για επίσκεψη, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από τη στιγμή του συμβάντος, η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του υπαίτιου οδηγού, αξιοποιώντας πληροφορίες, μαρτυρίες και οποιοδήποτε διαθέσιμο οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή. Στόχος είναι να ταυτοποιηθεί ο υπαίτιος και να λογοδοτήσει για την εγκατάλειψη του θύματος, γεγονός που έχει προκαλέσει θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία που δείχνουν κάποιοι οδηγοί στο δρόμο, ειδικά όταν παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και εγκαταλείπουν τα θύματά τους.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button