Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο άτομα με πάνω από 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης 'Αμεσης Δράσης Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 37χρονος ημεδαπός και 29χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, επετεύχθη ο εντοπισμός των κατηγορουμένων και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εντόπισαν τους κατηγορούμενους εντός σταθμευμένου οχήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κιλά και 875 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, διαχωρισμένα σε 4 νάιλον συσκευασίες, και οι 2 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Επιπρόσθετα σε έλεγχο εντός του σπιτιού των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 35.2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

• πλήθος νάιλον συσκευασιών και

• το χρηματικό ποσό των 1.130 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button