Lifestyle

Μαρία Αντωνά: «Δεν μιλούσα για τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί»

Η Μαρία Αντωνά έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδικότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός, που πρόσφατα «έχασε» και την πολυαγαπημένη της μητέρα, εμφανίστηκε στο Happy Day, ανοίγοντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τα χαρτιά της για την προσωπική της ζωή.

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο.

Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο», εξήγησε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενη», συμπληρώνει η ραδιοφωνική παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα και ο Θεός δεν το ξέρουμε.

Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαρία Αντωνά.

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί.

Όταν προχωρήσει μια κατάσταση, θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου.

Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι οι φίλοι, ειδικά αυτή τη χρονιά που για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη», καταλήγει η Μαρία Αντωνά.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button