Lifestyle

Νίκος Αποστολόπουλος: «Υπάρχει γκέι, φυσιολογικός; Έχετε δει πως κουνιούνται οι γκέι πια;»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος την Πέμπτη 24/10.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, την υιοθεσία παιδιών, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Ο Δημήτρης (Ουγγαρέζος) είναι περίεργος σαν και εμένα. Δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί. Φυσιολογικοί τι είναι; Είναι σαν τους γκέι που θέλουν να γίνουν φυσιολογικοί, άλλο και τούτο! Υπάρχει γκέι φυσιολογικός και θέλουν να μπουν στην κανονικότητα; Αυτό τι είναι; Γκέι άνθρωπος θα μπει στην κανονικότητα και θα κάνει ό,τι κάνει το ετεροφυλόφιλο ζευγάρι;», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Επειδή είπες “είμαι σαν τον Δημήτρη”, είναι γκέι ο Δημήτρης; Δεν κατάλαβα τι έλεγες;», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Κοίταξε να δεις, ο Δημήτρης δεν είναι γκέι αλλά είναι σαν τους αρχαίους Έλληνες. Στους αρχαίους Έλληνες, αν έχετε διαβάσει που έχετε διαβάσει, δεν υπήρχαν γκέι και μη γκέι. Το να κοιμάται ένας άνδρας παντρεμένος με έναν άνδρα ήταν φυσιολογικό. Δεν έλεγε κανείς, «κοιμάται με έναν άντρα». Έτσι και ο Δημήτρης μπορεί να κοιμηθεί με τους πάντες. Δεν υπάρχει φυσιολογικό, αλλά κυρίως δεν υπάρχει το “το”. Αυτό είναι ό,τι πιο αισχρό υπάρχει. Υπάρχει ο άντρας, η γυναίκα. Το “το” είναι ο Τοτός και να πάει να παίξει», απάντησε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε: «Είμαι εντελώς αντίθετος από αυτά που κάνουν τώρα – γι’ αυτό και τρολάρω πολλές φορές και είπα ότι θα ξαναπαντρευτώ-, για την παρένθετη μητέρα. Τα θεωρώ αισχρά αυτά. Δεν τσουβαλιάζω τίποτα. Για μένα οι γκέι αν θέλουν να παντρευτούν, ας παντρευτούν. Αλλά το έργο τελειώνει εκεί. Αυτό ότι το δημοσιεύουν γιατί οι «γκέι πρέπει να απελευθερωθούν» και να μπουν και αυτοί στην κοινωνία με κανονικότητα, δεν γίνεται. Ο γκέι δεν μπορεί να είναι κανονικός, έχει τεράστια διαφορά. Δεν μπορούν να μπουν την κανονικότητα. Αυτοί προσπαθούν να μπουν σε μία κανονικότητα.

Ο γκέι ζούσε με μία μυστικότητα. Τεράστιες προσωπικότητες έχουν υπάρξει και ήταν γκέι. Δυο άντρες δεν μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί. Τέλος. Γκέι δεν υπήρχαν στην αρχαιότητα. Αν θέλω να πάω σήμερα με έναν άντρα, είναι δικαίωμά μου. Προσπαθούν να μας επιβάλλουν μέσω των καναλιών την ζωή τους. Προσπαθούν να μας επιβάλλουν πράγματα και να γίνονται πρότυπο για τα παιδιά. Έχετε δει πως κουνιούνται οι γκέι πια; Έχει γίνει gay pride η Αθήνα. Ας φέρεται ο καθένας όπως θέλει δεν το κατακρίνω, εφόσον δεν με ενοχλεί. Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να μπορεί να κρίνει ό,τι βλέπει. Δηλαδή τι έπρεπε να είμαι, ουδέτερος; Δεν είμαι ουδέτερος. Λέω την γνώμη μου, δεν μου αρέσει, δεν έχω το δικαίωμα να το λέω; Δεν είπα να το υιοθετήσει κανείς.

Υπάρχουν τόσα παιδιά για υιοθεσία, γιατί να χρησιμοποιούν άλλον τρόπο για να κάνουν παιδιά; Βρίσκουν τόσο σπουδαίο το DNA τους; Και στα ετερόφυλα ζευγάρια ίσως να μην είμαι υπέρ της παρένθετης μητέρας».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button