Lifestyle

Κόλαφος ο Δήμος Μυλωνάς για τη Μαρίνα Νικολαΐδου: «Άτομο αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας, έκλεβε πάρα πολλά»

Ο Δήμος Μυλωνάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης κατακεραύνωσε την ηθοποιό Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία και υπέστη έξωση από την Άννα Φόνσου στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει πάρει διαστάσεις ένα πράγμα το οποίο για μένα μόνο την Άννα Φόνσου πλήγωσε. Την Άννα που παρέχει αυτό το Σπίτι του Ηθοποιού σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που λέμε. Αυτή η κοπέλα είχε έρθει φορώντας ένα ρούχο και έτρεμε από το κρύο. Την φιλοξένησε για οκτώ χρόνια και της έκανε μήνυση επειδή δεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού».

«Τελοσπάντων, εγώ έμαθα ότι αυτή άρχισε να κλέβει και έκλεβε πάρα πολλά πράγματα. Χάθηκαν ακόμα και φορέματα που φορούσε η Μελίνα Μερκούρη και η Νόνικα Γαληνέα. Χάθηκαν τα ρούχα αυτά. Της τα έχει ζητήσει εδώ και έξι μήνες ανεπιστρεπτί».

«Ένα άτομο αμφιβόλου ηθικής, αμφιβόλου ποιότητας. Στεναχωριέμαι για την Άννα η οποία πέρασε όλο αυτό το πρόβλημα. Τώρα, τα νομικά εχέγγυα ώστε να μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της και το ίδρυμα που έχει με τόσο κόπο χτίσει τόσα χρόνια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δήμος Μυλωνάς στη ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button