Lifestyle

Φάνης Μουρατίδης: Κυνηγάω τους έφηβους γιους μου, γιατί ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε με αρκετή δόση χιούμορ για τη ζωή του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους δυο γιους τους, εξηγώντας πως πλέον τα αγόρια βρίσκονται στην φάση της εφηβείας και για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίζονται τα… βρακιά του.

Ο Φάνης Μουρατίδης αφηγήθηκε αστεία περιστατικά με τους γιους που έχει αποκτήσει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day το πρωινό της Πέμπτης (24.10.2024) στον Alpha.

«Τώρα ζούμε την φάση της εφηβείας τους, την φάση που τους βλέπουμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που είναι να γίνουν αντράκια κανονικά. Το να μπουν, ας πούμε, στο μπάνιο και να βγουν μετά από δυο ώρες είναι αυτονόητο γιατί όσοι τα περάσαμε, τα ξέρουμε. Και εμείς μια από τα ίδια κάναμε, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό» εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ας πούμε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα γιατί έχω χάσει πολλά σώβρακα μου κατά καιρούς. Ψάχνω να βρω βρακί να βάλω και δεν έχω! Έτσι, πολλές φορές κυκλοφορώ σαν την άδικη κατάρα! Βγαίνω για ένα βρακί τελοσπάντων, που τα μαζεύω και τα κρύβω τα βρακιά μου, λέω… Παναγία μου, μην μου τα πάρουν».

«Ναι, δηλαδή κάνουμε μια τέτοια πλάκα μεταξύ μας και τους κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο. “Ρε, χωρίς βρακί με αφήσατε, που θα πάω ο Χριστιανός” τους λέω» συμπλήρωσε ακόμα ο Φάνης Μουρατίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button