Lifestyle

Ζέτα Δούκα: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να έχω έναν σύντροφο»

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το μεσημέρι της Τρίτης και εξομολογήθηκε για το πώς είναι η ζωή της στα 50 και πόσο την απολαμβάνει έστω και αν δεν έχει κάποιον σύντροφο.

«Στο τέλος κερδίζει το καλό, αλλά θέλει πάρα πολύ αγώνα, συμμαχίες, θέλει πίστη, δράση. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όλα θέλουν τον αγώνα τους, την επιμονή τους και τη συνάσπιδη πολλών ανθρώπων, των ανθρώπων που πιστεύουν στο καλό», είπε η Ζέτα Δούκα και συνέχισε:

«Αισθάνομαι ότι δεν έχω να λογοδοτήσω, δεν με ενδιαφέρει αν αρέσω, δεν με ενδιαφέρει αν αυτό που θα πω θα αρέσει στους άλλους. Αν κάποιος δεν με θέλει, αν κάποιος δεν συμφωνεί, αν κάποιον μετά από πάρα πολλή προσπάθεια δεν καταφέρω να τον βάλω στη ζωή μου έτσι όπως θα ήθελα, δεν με απασχολεί να είναι πια και δεν με απασχολεί και το τι θα πουν όχι μόνο οι άλλοι, αλλά κι εγώ. Δεν με απασχολεί η σκληρή κριτική που κάνω στον εαυτό μου».

Στην ερώτηση αν απολαμβάνει τη ζωή της χωρίς σύντροφο, η Ζέτα Δούκα απάντησε: «Το απολαμβάνω. τα πράγματα πρέπει να αφήνονται σε μια ροή… Αν είναι να σου συμβεί κάτι καλό, θα σου συμβεί…».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button