Αθλητικά

Παναγιώτης Γιαννάκης: “Δεν έφυγα καλά από τον Άρη” – Η απάντηση για τις σχέσεις με τον Νίκο Γκάλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» βρέθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (21/10) ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για την πορεία του στον χώρο του αθλητισμού, ενώ περιγράφει τις στιγμές θριάμβου που έζησε το 1987 με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα για τις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη.

«Από τον Άρη δεν έφυγα καλά αλλά δεν έχει σημασία να μένουμε σε αυτό, κρατάω τα καλά. Μεγαλώνοντας ένας άνθρωπος έχει δύσκολες στιγμές αλλά ακόμη κι αυτές θα σου έχουν δώσει κάτι. Προσπάθησα να μη την «ψωνίσω», ίσως και να μην το πέτυχα κάποιες φορές και να ενόχλησα κάποιους χωρίς να το καταλάβω. Τους ζητώ συγγνώμη», δηλώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Την απάντηση για τις σχέσεις με τον Γκάλη τη δίνει η συνεργασία μας, αυτό που καταφέραμε να δημιουργήσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και θεωρούν ότι είναι μέρος της προόδου μας. Ο τρόπος που κάποιος σου μιλάει, παίζει μαζί σου συνεισφέρει στην εξέλιξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό», απαντά σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Ο Νίκος ήταν διαφορετικός από εμένα. Πιθανόν κι εκείνον κάποια πράγματα να μην του άρεσαν σε μένα αλλά στο τέλος της ημέρας μπήκαμε στο γήπεδο και καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπάνιο στον κόσμο του αθλητισμού: να δημιουργήσουμε μία ομάδα όλων των Ελλήνων», ξεκαθαρίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον θρυλικό του συμπαίκτη.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button