Πολιτική

Εκτός ορίων συγκρούσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και εκατέρωθεν «πυρά»

Με τον τέως πρόεδρο να διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας νέου κόμματος και τους «87» να κατηγορούν τον κ. Κασσελάκη ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου βαδίζει προς το συνέδριο του Νοεμβρίου με τις συγκρούσεις να κινούνται εκτός ορίων.

Μιλώντας στο ΕΡΤΝews και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο Σωκράτης Φάμελλος, δήλωσε για τον Σ. Κασσελάκη, πως: «Όσα λέει είναι “παραμύθι” καθώς επιδιώκει να εμφανίζεται ότι θυματοποιείται ενώ το θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. έως… τραγικά πολιτικά λάθη».

Κάλεσμα, όπως τονίζει, σε όλο τον λαϊκό δημοκρατικό κόσμο που έχει προβλήματα και τον εκφράζουν οι θέσεις των έξι πυλώνων , να έρθουν να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές στις 24 Νοέμβρη απηύθυνε ο Παύλος Πολάκης: «Η Τον κανονικό κόσμο που περπατά στο δρόμο καλώ να έρθει να ψηφίσει στο ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει κι εμένα για πρόεδρο».

Στο δρόμο για το συνέδριο της 8ης Νοεμβρίου προηγούνται μια σειρά από καθοριστικοί σταθμοί, όπως:

-Κατάθεση υποψηφιοτήτων ως την 24η Οκτωβρίου

-Εγγραφή μελών έως τις 25 Οκτωβρίου

-Εκλογή συνέδρων 2-3 Νοεμβρίου.

Την πρότασή του για την πάταξη των καρτέλ κατέθεσε ο Νίκος Φαραντούρης: «ενίσχυση των πόρων και των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στη Δυτική Μακεδονία βρέθηκαν στον στόχαστρο του Στέφανου Κασσελάκη, στη διάρκεια περιοδεία του στην περιοχή, που δήλωσε: «Η μονάδα 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα, έχει πλέον γίνει η επιτομή της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Δηλαδή μίας ψευτοπράσινης ανάπτυξης του Κ. Μητσοτάκη η οποία καθιστά όλη αυτήν την περιοχή οικονομικά ευάλωτη».

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας από 12 μέλη της κεντρικής επιτροπής που πρόσκεινται στο Στ. Κασσελάκη, λέγοντας: «Ζητάει και τα ρέστα ο κ. Κασσελάκης».

«Διαμορφώνοντας το κοινό μας μέλλον», όπως επισημαίνεται και στο logo του Ινστιτούτου του, ο Αλέξης Τσίπρας στη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης, με ομιλητές πρώην υπουργούς οικονομικών, θα παρέμβει για την οικονομία και την ακρίβεια και πώς μπορεί, όπως επισημαίνεται, η Ελλάδα να υπερβεί τη σημερινή κατάσταση ανακτώντας το χαμένο έδαφος.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button