Πολιτική

Ο Ανδρουλάκης πρότεινε στον Γερουλάνο θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και ρόλο στο Πολιτικό Κέντρο

Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στη Βουλή και τη συμμετοχή του στο ολιγομελές Πολιτικό Κέντρο της Χαριλάου Τρικούπη πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Παύλο Γερουλάνο, κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γερουλάνος απάντησε ότι θα σκεφτεί την πρόταση σχετικά με τον νέο ρόλο του στη Βουλή, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει τομεάρχης Οικονομίας.

Στο Πολιτικό Κέντρο, εκτός από τον Παύλο Γερουλάνο, θα συμμετάσχουν ο Χάρης Δούκας και η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία θα αναλάβει επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού. Στο ίδιο όργανο θα συμμετέχει και ο εκπρόσωπος Τύπου, Θανάσης Γλαβίνας, καθώς και δύο ακόμα στελέχη.

Ο Δημήτρης Μπιάγκης αναλαμβάνει τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Μάντζος θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπησης και ο Παύλος Χρηστίδης, αναλόγως με την απόφαση του Παύλου Γερουλάνου.

Αύριο το πρωί αναμένονται ανακοινώσεις για τις αλλαγές στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα, περιλαμβανομένων των νέων τομεαρχών και των ρόλων στη «σκιώδη κυβέρνηση».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button