Lifestyle

Δημήτρης Παπανώτας για Ντέπυ Γκολεμά: “Να σταματήσει ο κόσμος να κρίνεται ανάλογα με το τι έχει ανάμεσα στα πόδια του”

“Αυτός ο δικαιωματισμός μπορεί να με τρελάνει” είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής. Ο ίδιος αντέδρασε με τη συνέντευξη της Ντέπυς Γκολεμά, η οποία ανέφερε ότι δεν δίνονται διπλές εκπομπές σε γυναίκες παρουσιάστριες εν αντιθέσει με άντρες παρουασιαστές, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Άκουγα την συνέντευξη της κ. Γκολεμά ότι δεν δίνουν στις γυναίκες παρουσιάστριες. Αυτός ο δικαιωματισμός μπορεί να με τρελάνει. Δεν ξέρει τόσα χρόνια π.χ. ότι η Φαίη Σκορδά, η Μπεκατώρου έκαναν διπλή εκπομπή; Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να κρίνεται ανάλογα με το «τι έχει ανάμεσα στα πόδια του» δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους ανάλογα με τις ικανότητές τους. η ποσόστωση στα κόμματα επίδοσης. Τι σημαίνει 50-50; Μπορεί να είναι ικανές μόνο γυναίκες ή μόνο άντρες ή στις Σχολές του στρατού. Αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται ξεπερασμένα. Νομίζω το έχουμε παρατραβήξει, και πρέπει να γίνουμε «πιο ευρωπαίοι», στην Ευρώπη αυτό έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. στην Αριστερά, τα θέματα ισότητας τα έχουμε λύσει από το 1917. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν τόσα χρόνια υπουργός, τι έκανε για να εξαλείψει αυτά τα θέματα; Όπως και άλλες γυναίκες πέρασαν από θέσεις εξουσίας και ήταν στο χέρι τους να περάσουν τέτοιές ιστορίες για την εφαρμογή της ισότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας αναφορικά με την ισότητα.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button