Ελλάδα

Βάρη: Χτύπησαν και άφησαν αναίσθητο 16χρονο συμμαθητή τους έξω από το σχολείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται πως έπεσε ένας 16χρονος από τουλάχιστον 2 συμμαθητές του, έξω από το σχολείο τους στη Βάρη.

Η νέα υπόθεση ξυλοδαρμού έγινε την περασμένη Τρίτη (15.10.2024), όταν ένας 16χρονος προσέγγισε το θύμα ρωτώντας το για ποιον λόγο κοροϊδεύει την αδελφή του.

Σύμφωνα με το θύμα, ο ίδιος είπε πως δεν έχει κοροϊδέψει ποτέ την αδελφή του και τότε ξεκίνησαν να του ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

«”Γιατί κοροϊδεύεις, γιατί βρίζεις την αδελφή μου;”, μου είπαν και εγώ τους απάντησα “δεν την ξέρω καν την αδελφή σου, γιατί να βρίζω ένα άτομο που δεν τον γνωρίζω;”. Το δεύτερο άτομο ήταν στα δεξιά μου και μου είπε αν δεν ζητήσω συγγνώμη θα φάω σφαλιάρες από όλους. Τότε μου έριξαν ένα μπουκέτο στο πρόσωπο, έπεσα κάτω και έχασα τις αισθήσεις μου», είπε ο 16χρονος στον ALPHA.

«Χτύπησα στο αριστερό μάτι, είχα φοβηθεί, τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα», είπε με τρόμο το θύμα.

Η αστυνομία μετά τον ξυλοδαρμό συνέλαβε τον 16χρονο φερόμενο ως δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

«Με ωραίο τρόπο του ζήτησα τον λόγο που βρίζει και εκφοβίζει την αδελφή μου εδώ και περίπου 5 ημέρες. “Ποιος είσαι εσύ για να σου δώσω λογαριασμό τι θα κάνω;”, μου είπε ειρωνικά. Με έσπρωχνε και τότε τον χτύπησα», είπε ο 16χρονος κατηγορούμενος.

«Σηκώθηκε και κρατώντας ένα σιδερένιο αιχμηρό αντικείμενο στο αριστερό του χέρι και κάτι σιδερένια αντικείμενα στο δεξί, προσπάθησε να με χτυπήσει. Αμύνθηκα κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα αλλά κατάφερε να με τραυματίσει», συνέχισε ο 16χρονος στην απολογία του.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα απλά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι μου. Δεν έκανα καν κίνηση να τον χτυπήσω. Προσπαθούσα να αμυνθώ γιατί είχα φοβηθεί πάρα πολύ», απάντησε στην συγκεκριμένη δήλωση το φερόμενο ως θύμα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και έναν 18χρονο που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε επίσης ελεύθερος.

«Ούτε καν που τον ακούμπησα. Ίσα ίσα όταν τον είδα να διαπληκτίζεται και να κρατά κάποια μεταλλικά αντικείμενα στα χέρια του, μπήκα στη μέση, προσπαθώντας να τους χωρίσω», είπε ο 18χρονος για την υπόθεση ξυλοδαρμού στην απολογία του.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button