Lifestyle

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντιδρά στους επικριτές του Tempting Fortune: «Πάρα πολλοί κάφροι σε σημείο απίστευτο»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, έξω από το θέατρο στο οποίο παίζει αυτή την σεζόν. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να βρεθεί στην παρουσίαση του ριάλιτι Tempting Fortune και τα αρνητικά σχόλια.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μια πολύ ευγενική προσέγγιση από τον ΣΚΑΪ για το Tempting Fortune και μου φέρθηκαν εξαιρετικά. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία αυτή που είχαμε. Είναι αυτό που λέμε, το έζησα κι αυτό. Έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

«Όλα είναι θέμα γούστου. Αν είχαμε όλοι το το ίδιο γούστο, θα είχαμε όλοι μαύρα ή άσπρα αυτοκίνητα. Πρέπει να υπάρχει μια ποικιλία. Από κει και πέρα, όμως, η παρουσίαση ενός τέτοιου προγράμματος είναι μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου. Ακούω τα πάντα, είτε καλά είτε αρνητικά θα θαφτούν σε ένα συρτάρι την επόμενη ημέρα έτσι κι αλλιώς».

«Μπαίνω και στο X, έχει πλάκα! Ανακάλυψα τον κόσμο του X γιατί δεν τον ήξερα, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ! Στο X υπάρχουν πάρα πολλοί κάφροι μέσα, πολλοί, σε σημείο απίστευτο. Δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα μπορεί να γράψει τέτοιο. Όχι για μένα τόσο πολύ όσο γενικά. Πολύ σκληρά σχόλια αλλά εκεί καταλαβαίνω ότι ως λαός έχουμε πάρα πολύ χιούμορ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button