Πολιτική

Κασσελάκης από Έδεσσα: Ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει και διαγράφει τα πάντα

Ο Στέφανος Κασσελάκης περιόδευσε σήμερα στην Έδεσσα, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, περπάτησε στους δρόμους της πόλης, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους και αγκαλιάζοντας τον με χαρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες, ενώ μια κυρία του είπε: «Είσαι η ελπίδα μας», κάτι που ο ίδιος δέχτηκε με συγκίνηση.

Πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, τόσο μικροί όσο και μεγάλοι. Αργότερα, σε δήλωσή του σε τοπικό μέσο, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στην όμορφη Έδεσσα και αναφέρθηκε στη σημασία της μνήμης για τους αγώνες του ελληνικού λαού. «Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας και να αντλούμε έμπνευση από τους αγώνες μας, για να γίνουμε μια καλύτερη κοινωνία», τόνισε.

Αναφερόμενος στα παιδιά που παρέλασαν, δήλωσε ότι ένιωσε ένα αίσθημα ευθύνης και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσφέρουμε μια εναλλακτική, προοδευτική, πατριωτική, σύγχρονη κυβερνητική λύση, ώστε τα παιδιά αυτά να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα όνειρά τους».

Σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες περί διαγραφής του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με νόημα: «Δεν με έχουν διαγράψει. Δεν με έχουν. Και μόνο ο λαός τα διαγράφει όλα», τονίζοντας έτσι τη σημασία της λαϊκής βούλησης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button