Lifestyle

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με το προσβλητικό σχόλιο: “Είναι χαζοί; Έχει και φωτογραφία προφίλ με το παιδί του”

“Το θέμα μου δεν ήταν ότι ήταν παντρεμένος αλλά ότι μου έγραψε προσβλητικά μηνύματα”.

Την ενόχλησή της για τα προσβλητικά μηνύματα που έλαβε στα social media εξέφρασε η Νικολέττα Ράλλη. Τη γνωστή παρουσιάστρια συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε χθεσινοβραδινή της έξοδο.

«Δεν με φλέρταρε και το θέμα μου δεν ήταν ότι ήταν παντρεμένος αλλά ότι μου έγραψε προσβλητικά μηνύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κάνεις ένα τόσο αισχρό σχόλιο και να έχεις για φωτογραφία προφίλ εσένα και το παιδί σου», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη εμφανώς ενοχλημένη από το περιστατικό.

«Δεν ξέρω, είναι χαζοί; Κάποιοι γράφουν και κανονικά δημόσια τα σχόλιά τους», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Αγαπημένοι μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους εσάς, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιο τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σάς έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα! Σημείωση: Το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά», είχε γράψει μεταξύ άλλων τον προηγούμενο μήνα η Νικολέττα Ράλλη για το επίμαχο περιστατικό.

«Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)», πρόσθεσε, ενώ στο τελευταίο της screenshot δημοσίευσε την απάντησή της στο εν λόγω άτομο, η οποία ήταν μία φωτογραφία της οικογένειάς του, με την ίδια να του γράφει: «Η γυναίκα σου ξέρει τις μα@@κίες που στέλνεις;»», συνέχιζε η παρουσιάστρια.

«Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα@@ρα ή πα@@ρως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ», κατέληξε η Νικολέττα Ράλλη.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button