Ελλάδα

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σε γυμνάσιο των Χανίων – Σύλληψη μαθητή που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό στο Ηράκλειο

Ένα μόλις 24ωρο μετά τη σύλληψη τριών μαθητριών και των γονιών τους για περιστατικό ξυλοδαρμού 13χρονης έξω από το Γυμνάσιο Μουρνιών, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι μια 16χρονη φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 15χρονο μαθητή σε σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Σούδας Χανίων. Τα παιδιά αρχικά διαπληκτίστηκαν, με τη 16χρονη στη συνέχεια να ασκεί σωματική βία και να τραυματίζει τον 15χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τη 16χρονη και κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανηλίκου.

Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Επίθεση μαθητή σε βάρος Διευθυντή Γυμνασίου στο Ηράκλειο

Εξάλλου, στον Διευθυντή σχολείου στο Ηράκλειο, επιτέθηκε μαθητής της Β’ Γυμνασίου σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε τον εκπαιδευτικό που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνοταν προς το σχολείο του.

Αφορμή για το απίστευτο περιστατικό, είναι ότι ο μαθητής εξοργίστηκε όταν ο Δ/ντής του σχολείου ενημέρωσε τους κηδεμόνες του, ότι συμμετείχε σε κατάληψη την προηγούμενη μέρα. Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button