Πολιτική

Στέλιος Ζωντός: «Ο Μητσοτάκης ζει τρομακτικό πρόβλημα, είναι μόνος του στο πολιτικό σκηνικό – Το debate έχει δημιουργήσει ένα θετικό momentum για το ΠΑΣΟΚ»

Όπως σχολίασε ο Στέλιος Ζωντός, σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, ήταν ενδιαφέρον debate. είχε πολιτικό πολιτισμό, έχει δημιουργήσει ένα θετικό momentum για το ΠΑΣΟΚ.

ιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή των Δημ. Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, ο Στέλιος Ζωντός επεσήμανε ότι το debate ήταν μια πολύ σοβαρή στιγμή, αλλά ιστορικά οι τηλεμαχίες δεν έχουν αναδείξει νικητή αν δεν κάνει σοβαρό λάθος. «Δεν πρέπει να μεγιστοποιούνται οι εντυπώσεις από το debate καθώς κανείς δεν έκανε το σοβαρό λάθος. Υπάρχουν υποψήφιοι που απογοήτευσαν σε σχέση με τις αναμονές που είχαν δημιουργήσει και υποψήφιοι που ξεχώρισαν» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας το πώς διαμορφώνεται σήμερα το σκηνικό, είπε: «Ο Μητσοτάκης ζει ένα τρομακτικό πρόβλημα, είναι μόνος του στο πολιτικό σκηνικό» έβλεπα την ομιλία του στη ΔΕΘ και πίστευα ότι είναι ο πιο μόνος άνθρωπος στη χώρα. Δεν έχει με κάποιον να αντιπαρατεθεί. Υπήρχε μια αίσθηση ότι μιλά μόνος του και κάνει κριτική και στον εαυτό του. Αυτό προφανώς είναι πρόβλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εάν η απαντηση δεν έρθει από το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά (και δεν είναι αυτονόητο ότι θα δώσει την απάντηση το ΠΑΣΟΚ) θα έρθει από άλλο χώρο, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κενό».

Ο Στ. Ζωντός επεσημανε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ γενικά είναι κερδισμένο ως κόμμα από την τηλεμαχία ενώ σημείωσε και ότι ως χώρα κερδίσαμε 3-4 βήματα, καθώς τα επόμενα debate θα ξεκινούν από τα δεδομένα του χθεσινού στην ΕΡΤ. Υπογράμμισε δε ότι οι δημοσιογράφοι Γ. Κουβαράς και Απ. Μαγγηριάδης έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάποιος από τους έξι υποψηφίους που να είναι πρωθυπουργήσιμος σήμερα: Πρωθυπουργήσιμος με την έννοια κάποιος να γίνει πρωθυπουργός αύριο, δεν υπάρχει κάποιος έτοιμος αλλά μπορούν να χτίσουν και να γίνουν πρωθυπουργοί τα επόμενα τρία χρόνια. «Είδαμε ανθρώπους με απόψεις και θέσεις που αν τα δουλέψουν μπορούν να τα καταφέρουν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button