Ελλάδα

ΗΣΑΠ: Φωτιά κάτω από συρμό του ηλεκτρικού στη Νερατζιώτισσα – Αναστάτωση στα δρομολόγια

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον ΗΣΑΠ, κοντά στον σταθμό της Νερατζιώτισσας, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε φωτιά στη βλάστηση, παράλληλα με τις ράγες και οι επιβάτες είδαν φλόγες να φτάνουν κάτω από βαγόνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιβάτες που είδαν τη φωτιά τράβηξαν το φρένο κινδύνου και ο συρμός ακινητοποιήθηκε μεταξύ Ειρήνης και Νερατζιώτισσας. Οι επιβάτες βγήκαν από τα παράθυρα και περπάτησαν πάνω στις ράγες έως τον σταθμό της Νερατζιώτισσας. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική και η φωτιά έσβησε.

screenshot 22

Τα δρομολόγια έχουν σταματήσει προσωρινά. Σύμφωμα με τον ΗΣΑΠ, «στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία- Πειραιάς, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της τροχιάς».

Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν, καθώς διεκόπη η ηλεκτροδοτηση της γραμμής και εκκενώθηκαν.

Η Πυροσβεστική μιλά για μικρή εστία σε πευκοβελόνες, κάτω από συρμό, που αντιμετωπίστηκε. Δεν κλήθηκε ΕΚΑΒ καθώς δεν υπήρχε τραυματίας, εκκενωθηκε άμεσα ο συρμός.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button