Lifestyle

Αντιδρά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για την προσωπική του ζωή: “Δεν απαντώ σε αυτό σε κανέναν”

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για τη νέα ζωή με την σύζυγο του και τον μικρό τους γιο όσο και για τα αρνητικά σχόλια λόγω της ηλικίας που έγινε πατέρας.

Υπήρξαν κάποιοι που σου είπαν «Βασίλη, είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»;

Δεν απαντώ σε αυτό σε κανέναν. Ήταν μια απόφαση ζωής που – για κάποιους καλώς, για κάποιους κακώς, για εμάς πολύ καλώς – κάναμε αυτό το παιδί, γιατί ήταν η ολοκλήρωση μιας μεγάλης αγάπης και μιας οικογένειας. Είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό, είναι καλά το παιδί μαζί μας, αυτό έχει σημασία και αυτό θα φροντίσουμε να περιφρουρήσουμε. Τώρα, το τι θα πει ο κόσμος δεν με αφορά καθόλου. Ούτε να το αναλύσω γιατί το είπε ο άλλος και πως το είπε. Δεν με αφορά, όπως δεν τους αφορά κι εκείνους να μου πουν τη γνώμη τους.

Από τη μία έχεις μια ευτυχισμένη, δεμένη οικογένεια και από την άλλη μια δουλειά που σου αρέσει, όπου αναγνωρίζεται η αξία σου και σε αγαπάει πολύ ο κόσμος. Νιώθεις ευτυχισμένος; Γεμάτος;

Είμαι ευτυχισμένος, πάρα πολύ καλά, θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση που μιλάμε είμαι πιο ολοκληρωμένος από ποτέ.

Τι νομίζεις ότι είναι αυτό που σας συνδέει με τη σύζυγο του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη και είστε ευτυχισμένοι;

Τα πάντα. Υπάρχει καλή χημεία και πολλή αγάπη. Είμαστε καλά και μπορούμε να ξεπερνάμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες με ευκολία. Γιατί πάντα υπάρχουν δυσκολίες σε μια ανθρώπινη σχέση, όταν είσαι δεκαπέντε χρόνια μαζί, αλλά λύνονται εύκολα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button