Lifestyle

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Όταν ήταν να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα, οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στη Super Κατερίνα και την Ελισάβετ Οικονόμου για τη συναυλία – αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Σάκη Ρουβά, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ αποκάλυψε πως είχε προτείνει την Ελένη Φουρέιρα για τη συναυλία που είχαν προσπαθήσει να κάνουν στην Αλβανία.

«Σε αυτήν τη συναυλία δεν θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Του χρόνου που είναι τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου, θα οργανώσουμε σίγουρα μία συναυλία και με τον Γιώργο. Ο Γιώργος αν θα έρθει, θα έρθει μόνος του» είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Τι απάντησε για τα βέλη που έριξε ο Γιώργος Νταλάρας στον Σάκη Ρουβά για το Άξιον Εστί; «Μία διευκρίνηση. Δεν διάλεξε ο πατέρας μου τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη για το Άξιον Εστί. Το κατάφεραν να το ανεβάσουν με τον Σάκη Ρουβά, το είπανε στον πατέρα μου κι αυτός το καλοδέχτηκε γιατί είναι πολύ καλύτερα να τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς το Άξιον Εστί του Μίκη Θεοδωράκη, παρά λιγότερο καλά τραγούδια. Είναι τιμή και για εκείνον και για εμάς».

«Όταν προσπαθήσαμε να κάνουμε συναυλία στην Αλβανία, εγώ ζήτησα να έρθει η Φουρέιρα. Δεν της το είπα ποτέ βέβαια. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές για εμένα σε σχέση με αυτό που σκέφτηκα, αλλά γιατί όχι; Αφού έχει καλή φωνή» δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button