Ελλάδα

Κερατσίνι: Υπάλληλος περιπτέρου συνελήφθη για βιασμό 10χρονης

Στη σύλληψη ενός άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού σε περίπτερο στο Κερατσίνι, προχώρησαν οι Αρχές.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (18/09/2024) όταν η ανήλικη επισκέφθηκε το περίπτερο στο Κερατσίνι για να αγοράσει ένα ρόφημα.

Εκεί ο υπάλληλος – δράστης επικαλούμενος την κλοπή προϊόντος από την 10χρονη άρχισε να της κάνει σωματικό έλεγχο, αγγίζοντάς της πάνω από τα ρούχα της.

Στη συνέχεια την τράβηξε από το χέρι και την οδήγησε μέσα στο περίπτερο όπου άρχισε να τη θωπεύει μέσα από τα ρούχα της, βάζοντας το χέρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Το κοριτσάκι τον εκλιπαρούσε να την αφήσει να φύγει, ωστόσο ο δράστης συνέχιζε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Η μητέρα του κοριτσιού ανησύχησε επειδή αργούσε και ξεκίνησε να πάει προς το περίπτερο. Δεν πρόλαβε να κάνει λίγα μέτρα και την βρήκε να κλαίει κοντά στο σπίτι.

Αμέσως η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό. Η 10χρονη εξετάστηκε με τη συνδρομή ψυχολόγου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button