Lifestyle

Αντέδρασε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τα σχόλια των συνεργατών της για Λύτρα – Κούγια: «Σε λίγο θα μου πείτε ότι έχετε συγκινηθεί κιόλας»

Τη συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Απόστολο Λύτρα σχολίασαν στο Πρωινό. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μάλιστα, έμεινε άναυδη από τις on air τοποθετήσεις των συνεργατών της.

«Να δω τι θα δω ακόμα στη ζωή μου, πριν φύγω από αυτή τη δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν ανταλλάξει πυρά ο ένας για τον άλλον δημόσια. Κι εδώ ο Κούγιας, σαν πατέρας του Απόστολου Λύτρα, πάει και τον χαϊδεύει, γελάει και χαίρεται με τη θετική έκβαση… Και λέει “που θα έπρεπε να είναι, εδώ πρέπει να είναι”, δηλαδή στα δικαστήρια».

«Σαν να απλώνει τη φτερούγα», είπε η Άρια Καλύβα, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Λέει “αφήστε μας να χαρούμε”, υπάρχει συναίσθημα. Λέει “άφησε με εδώ με έναν άνθρωπο, θέλω να χαρώ, να ζήσω τη χαρά”. Νιώθει ότι ο κύριος Λύτρας είναι λυτρωμένος… Είπα κι αυτή τη φράση! Νιώθει ότι είναι σε κατάσταση ευφορίας ο κύριος Λύτρας, υπάρχει καλό κλίμα. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον κύριο Κούγια και τέτοια συναισθηματική έκφραση δεν έχω δει».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη αντέδρασε: «Ρε παιδιά, σε λίγο θα μου πείτε ότι έχετε συγκινηθεί κιόλας. Βγάζω τον Αλέξη Κούγια από την εξίσωση, γιατί είναι μια υπόθεση που δεν τον αφορά καθόλου. Το ότι βλέπουμε δύο άντρες να χαμογελούν, ο ένας εξ αυτών έχει κάνει ότι έχει κάνει και το μάθαμε το τελευταίο διάστημα… Είπαμε θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του, πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά, άνθρωπος είναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή τη χαρά».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button