Lifestyle

«Ράκος» το πάνελ της Καινούργιου με τον θρήνο του πατέρα της Κυριακής Γρίβα: «Έρχεται στον ύπνο μου, ακούω τη φωνή της»

Την 1 Απριλίου 2024 ήταν τότε που η 28χρονη Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από πρώην σύντροφό της στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Όπως τόνισε με δάκρυα στα μάτια:

«Ερχόμαστε καθημερινά και της μιλάμε αλλά δεν μας μιλάει, απλά μας κοιτάει. Το έχω δει το κορίτσι μου στον ύπνο μου, ακούω και τη φωνή της ώρες-ώρες στο σπίτι να με φωνάζει «μπαμπά».

Στον ύπνο μου με ξυπνάει και νομίζω ότι είναι εκείνη, λέω: όνειρο ήταν, ρε γαμώτο».

Και περιέγραψε έπειτα:

«Ηθική δικαίωση θα είναι να μην αναπνέει ο δολοφόνος της, αυτό. Και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και βρέθηκε η κόρη μου να είναι τώρα εδώ σε αυτά τα μάρμαρα.

Εγώ το έμαθα την επόμενη μέρα το έμαθα, δεν το έμαθα το βράδυ, πήγα κανονικά για δουλειά. Δεν με πήραν ένα τηλέφωνο από την αστυνομία να με ενημερώσουν».

«Όταν ήρθε ο δολοφόνος να ζητήσει το χέρι της κόρης μου, τον μάλωσα, του είπα ότι με τα επιδόματα δεν ανοίγει σπίτι.

Και τελικά αυτός, που η κόρη μου τον πήρε από το χέρι, τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια με πέντε μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη», αναφέρει σε άλλο σημείο ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button