Πολιτική

Δουδωνής προς Ραγκούση: «Αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πλανάται πλάνην οικτράν»

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή, στη «συγγνώμη» που ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προς τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με μια φράση του Στέφανου Κασσελάκη. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά», ο κ. Δουδωνής τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν ο κ. Ραγκούσης ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πλανάται πλάνην οικτράν».

Ο Δουδωνής υπογράμμισε ότι ο Ραγκούσης θα έπρεπε να ζητάει συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για το γεγονός ότι άφησε το κόμμα για να μεταβεί στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ότι κατείχε σημαντικές θέσεις, όπως αυτή του γραμματέα και υπουργού. Επεσήμανε, επίσης, ότι ο Ραγκούσης ενδέχεται τώρα να σκέφτεται την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει εσωκομματικές δυσκολίες.

Για λάθος λόγους ζητά συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ραγκούσης. Εκεί που πήγε, αυτά θα άκουγε και για το ΠΑΣΟΚ και για τα 50 χρόνια του. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσει από τους απλούς πολίτες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και αυτόν προσωπικά όταν ήταν γραμματέας του και υποψήφιος… pic.twitter.com/OiQUN7Hh1S

— Panagiotis Doudonis (@pandoudonis) September 12, 2024

Ο κ. Δουδωνής σχολίασε: «Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητάει από τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τους άφησε, και τώρα που τα πράγματα δεν πάνε καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτεται να τους αφήσει και αυτούς». Ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή του Ραγκούση στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι επιθυμητή, επισημαίνοντας ότι η πολιτική του κατεύθυνση τον έχει απομακρύνει οριστικά από το κόμμα.

Η συζήτηση αυτή ήρθε μετά από τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τη φράση του Στέφανου Κασσελάκη που αναφέρθηκε σε «παρέλαση σημιτικής διαπλοκής» κατά την εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button