Αθλητικά

Μύθοι Ρονάλντο και Μόντριτς, έκαναν δώρο νίκες σε Πορτογαλία και Κροατία

Πορτογαλία-Σκωτία 2-1

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να φανταστούν οι Σκωτσέζοι, που “πάγωσαν” το Ντα λουζ μόλις στο 7΄με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέτυχε το 10ο γκολ του στις τελευταίες 17 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, η Πορτογαλία “στρίμωξε” τη Σκωτία στα καρέ της, με όλο το ματς να παίζεται στο δικό της επιθετικό τρίτο. Ζότα και Λεάο έχασαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι, αντί να κυριαρχήσουν, έχασαν το ρυθμό τους για μεγάλο διάστημα, μέχρι να χάσουν ασύλληπτη ευκαιρία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημαδεύει το δοκάρι δύο φορές σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ό,τι δεν κατάφερε τότε ο Πορτογάλος θρύλος, το έκανε στο 88ο λεπτό, κινούμενος ιδανικά και πλασάροντας σε κενή εστία μετά τη σέντρα του

Πορτογαλία: Κόστα, Μέντες, Σεμέδο, Α.Σίλβα, Ντίας, Φερνάντες, Μπ.Σίλβα, Παλίνια, Νέτο, Λεάο, Ζότα.

Σκωτία: Γκαν, Ρόμπερτσον, Ράλστον, ΜακΚένα, Χάνλεϊ, ΜακΛιν, Γκίλμουρ, ΜακΓκιν, Κρίστι, ΜακΤόμινεϊ, Ντάικς.

Κροατία-Πολωνία 1-0

Η Κροατία πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Πολωνίας με τον Λούκα Μόντριτς να είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο 54ο λεπτό. Οι Κροάτες, εκμεταλλευόμενοι όπως πάντα την πολύ ισχυρή μεσαία γραμμή τους, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Σούταλο, Καλέτα-Τσαρ, Γκβάρντιολ, Πιάτσα, Σόσα, Κόβασιτς (70΄Πάσαλιτς), Π.Σούσιτς (46΄Λ.Σούσιτς), Πέτκοβιτς (69΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Ματάνοβιτς (69΄Μπούντιμιρ).

Πολωνία: Σκορούπσκι, Ζαλέφσκι, Καμίνσκι, Νταβίντοβιιτς, Μπεντνάρεκ, Βαλουκίεβιτς, Σιμάνσκι, Ουρμπάνσκι, Ζιελίνσκι, Λεβντόφσκι, Μπόγκουτς.

Πηγή: ertsports.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button