Ελλάδα

Χαλκιδική: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Σε κλίμα τεράστιας οδύνης θα πουν σήμερα (21/08) στη Βέροια το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι.

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια, στις 11:00, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στα Κοιμητήρια του Διαβατού. Και όλα αυτά ενώ δεν έχουν τέλος τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία.

Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν μέρος του παιχνιδιού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο 21χρονος χειριστής έφυγε μετά το τραγικό συμβάν και παραδόθηκε χθες στις αρχές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, η μοναδική αρμόδια αρχή χορήγησης αδειών λούνα παρκ είναι ο Δήμος.

Από πλευράς του, ωστόσο, ο Δήμος Κασσάνδρας, αναφέρει ότι τα λούνα παρκ δεν χρειάζονται αδειοδότηση παρά μόνο γνωστοποίηση λειτουργίας.

«Δεν ήταν σε δημοτικό χώρο, ήταν σε ιδιωτικό χώρα και όχι, φέτος, δεν είχε κάνει γνωστοποίηση. Δεν αδειοδοτούνται αυτά για τη λειτουργία τους, ανεβάζουν γνωστοποίηση, δεν είχε κάνει γνωστοποίηση, κι ο Δήμος ήταν ήδη στη διαδικασία για την επιβολή κυρώσεων», είπε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button