Ελλάδα

Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία του 40χρονου που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο σαραντάχρονος από την Σπάρτη που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του, από την ηλικία των 4 ετών. Έντονες αποδοκιμασίες έξω από τα δικαστήρια. Την αποτρόπαια πράξη κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα του παιδιού. Σε έρευνα στο κινητό του εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με το παιδί του.

Το μικρό κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα, σε τοπική κοινότητα 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη, συνέλαβαν τον 40χρονο.

Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένο σε φάκελο πορνογραφικό υλικό (περίπου 80 φωτογραφίες και 2 βίντεο) με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Το ζευγάρι χώρισε και η μητέρα μαζί με το παιδί μετακόμισαν σε περιοχή της Λακωνίας περιοχή της Σπάρτης. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ζήσει στην περιοχή και ο 40χρονος.

Ο συλληφθείς φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 9χρονο κορίτσι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ακόμα ότι ο πατέρας της την απειλούσε πως αν έλεγε κάτι θα τον οδηγούσαν στη φυλακή γιατί “τους ζηλεύουν”.

Σήμερα ο 40χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικώνα αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button