Lifestyle

Αφροδίτη στην Παρθένο: Τα 5 ζώδια που θα επηρεαστούν;

Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, στο ατέρμονο ταξίδι της στον ζωδιακό, κάνει στάση στην Παρθένο από τις 05/08/2024 μέχρι τις 28/08/2024.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, αξίζει να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, να κάνετε λεπτομερή έρευνα για πρότζεκτ που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και να επανεξετάσετε τις μέχρι τώρα τακτικές αλλά και τις συνεργασίες σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική. Παθιαστείτε όμως κυρίως με τον εαυτό σας αυτή την περίοδο και φροντίστε τον. Οι διακοπές σίγουρα βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση αλλά ακόμη κι αν δεν έχετε άδεια, σίγουρα οι χαλαρότεροι ρυθμοί θα σας επιτρέψουν να βρείτε λίγο χρόνο για κολύμπι, άσκηση και για να μαγειρεύετε πιο υγιεινά γεύματα για τον εαυτό σας. Κάνετε καλύτερες επιλογές παντού με κριτήριο την ενδυνάμωσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο φαίνεται ότι η οικογενειακή ζωή μπορεί να σας προσφέρει απολαύσεις. Υποθέσεις με ακίνητα μπορεί να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Και καθώς η Αφροδίτη δείχνει τα πάθη μας…το πάθος σας, αφορά στη φωλιά σας, το μέρος που νιώθετε καταφύγιο, που είναι το λιμάνι σας στα δύσκολα. Είναι η στιγμή να το περιποιηθείτε και να το απολαύσετε. Ακόμη, να έρθετε κοντά στην οικογένεια σας και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με γονείς και στενούς συγγενείς. Δεν είναι απίθανο να θέλετε σε αυτό το διάστημα να περιποιηθείτε το περιβάλλον του σπιτιού ενώ ενδέχεται να μπείτε και στη διαδικασία συμβίωσης με το ταίρι σας. Απλά για τις εκκινήσεις σας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας προτιμήστε τον Σεπτέμβριο που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία.

ΛΕΩΝ
Μπορεί η Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας θα βοηθήσει όμως να γειωθείτε το επόμενο διάστημα και να κάνετε πιο προσεκτικές επιλογές. Ένα φλερτ ή μια πρόσφατη σχέση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ισχυρό, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα. Μην παθαίνετε πανικό αν τα πράγματα κυλούν λίγο πιο αργά αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάτε ότι ταυτόχρονα έχουμε και ανάδρομο Ερμή. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο εντείνει τη δίψα σας για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Αλλά και σε αυτές θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της αντίξοης επιρροής του Ερμή. Προτιμήστε να τακτοποιήσετε με κάθε τρόπο εκκρεμότητες του οικονομικού σας παρελθόντος και μη παίρνετε ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο οι φίλοι και οι παρέες σάς δίνουν χαρά και μαζί τους μοιράζεστε τις επιθυμίες και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή γενικότερα να εκπέμπετε ερωτική διάθεση όπου κινήστε. Καθώς όμως ταυτόχρονα έχουμε και ανάδρομο Ερμή προσέξτε να μη μπερδέψετε πολύ τα πράγματα και χάσετε και τη σχέση και τη φιλία. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί γνωριμίες με άτομα που δεν είναι ακριβώς ο «τύπος» σας γι’ αυτό ας έχετε πιο ανοιχτόμυαλες προσεγγίσεις. Δημόσιες σχέσεις, προβολή των ταλέντων σας και εύνοια σε συλλογική δουλειά είναι μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη από την Παρθένο έρχεται να προσφέρει πιο έντονες συγκινήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Καλό είναι, ωστόσο, να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ιδίως αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε ταυτόχρονα και ανάδρομο Ερμή. Γι’ αυτό πρέπει να είστε αφενός πιο επιλεκτικοί αλλά και πιο προσεκτικοί σε ποιον χαρίζετε την καρδιά σας. Το ζητούμενο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση μέχρι το τέλος Αυγούστου, είναι πέραν της ερωτικής έλξης να έχετε και πνευματική ταύτιση και βαθύτερο δέσιμο. Αν είστε δεσμευμένοι προσέξτε λίγο τις ζήλιες. Αν σας πιάνει κτητικότητα ή παράλογοι φόβοι μην μπαίνετε σε διαδικασία να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις εν θερμώ. Ταυτόχρονα, δίνοντας μάχες στα οικονομικά σας, μπορεί να έχετε κάποια εύνοια.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button