Πολιτική

Το «ευχαριστώ» Γερουλάνου στον Παπανδρέου για τη δημόσια στήριξη

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Α' Αθήνας Παύλος Γερουλάνος απαντάει στο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην «Εφ.Συν.», μέσα από το οποίο στηρίζει δημόσια την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

«Κάθε λέξη στο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, περιγράφει την ιστορική αποστολή κάθε ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: Να συγκροτήσει ένα κόμμα πατριωτικό, με απόλυτη συναίσθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή, με πλήρη εικόνα της πραγματικής οικονομίας και, πρωτίστως, ανοιχτό στην κοινωνία και τις ανάγκες της, ικανό να αλλάξει το παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο της χώρας.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που ενέπνευσε στο παρελθόν και μπορεί να εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Γύρω από το οποίο μπορούν να συσπειρωθούν ξανά όλες εκείνες οι προοδευτικές δυνάμεις που νιώθουν απομονωμένες και αποξενωμένες», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Και κυρίως, για τους λόγους που μου την προσφέρει. Βαθιά πολιτικοί, βαθιά συγκινητικοί», καταλήγει με δήλωσή του.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button