Lifestyle

Δέσποινα Καμπούρη: “Βρήκα μια πόρτα ανοιχτή, θα το έχω πάντα μέσα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

“Στην καθημερινότητα μου, τουλάχιστον, θα χάσω τους φίλους μου, θα χάσω την πρωινή μου παρέα” ομολογεί η Δέσποινα Καμπούρη.

Στα παρασκήνια της τελευταίας εκπομπής για το «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Δέσποινα Καμπούρη η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτσώκας στο MEGA. Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε τα συναισθήματα που νιώθει στο κλείσιμο αυτού του τηλεοπτικού κύκλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε πως «θέλω να κρατήσω την ψυχραιμία μου, το δουλεύω πολύ καιρό μέσα μου. Ήταν συγκινητική περίοδος αυτή γιατί με τα παιδιά ήρθαμε πάρα πολύ κοντά. Ήταν μια διαφορετική επαγγελματική συνθήκη από όσες είχα συνηθίσει μέχρι τώρα. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι οπότε αυτό είναι που υπερισχύει μέσα μου αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή στην καθημερινότητα μου, τουλάχιστον, θα χάσω τους φίλους μου, θα χάσω την πρωινή μου παρέα».

«Δεν μπορώ να απαντήσω τίποτα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν γιατί δεν ξέρω κάτι. Έλειπα πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση οπότε δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω. Το γεγονός ότι εδώ βρήκα μια πόρτα ανοιχτή είναι κάτι που θα το έχω πάντα μέσα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τις αστείες στιγμές γιατί που υπερισχύουν μέσα μου τώρα, στην ψυχή και στην καρδιά μου, είναι οι πιο δύσκολες οι οποίες και μας ένωσαν περισσότερο» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Δέσποινα Καμπούρη στις δηλώσεις που έδωσε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button