Πολιτική

Διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης – Ανακοινώθηκε στη Βουλή

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την βιαιοπραγία του εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι ο βουλευτής Ηρακλείου τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ο κ. Αυγενάκης νωρίτερα είχε δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό και την συμπεριφορά του τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα όσο και στον διευθυντή της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη.

Κατόπιν τούτου, η ΝΔ, αριθμεί πλέον 157 βουλευτές.

Καμπάνα Τασούλα σε Αυγενάκη – Μομφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και αποκλεισμός από συνεδριάσεις της Βουλής

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας έλαβε πειθαρχικά μέτρα κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε δήλωση του από το βήμα της Βουλής, ο κ. Τασούλας, γνωστοποίησε στο Σώμα, πως ο βουλευτής εγκαλείται με μομφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και τίθεται αντιμέτωπος με αποκλεισμό από τις επόμενες συνεδριάσεις, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της Βουλής.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! Δείτε το βιντεο της επίθεσης που σοκάρει https://t.co/pm7YGt9ojc #ΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΒΕΝΙΖΕΛΟΣ #ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ #ΞΥΛΟ pic.twitter.com/kqbXEjYi1J

— Voice News (@apokalyptikodel) July 2, 2024

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button