Lifestyle

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός στο Πρωινό κι «επίθεση» στην Άρια Καλύβα: «Ηρεμήστε, σας βλέπω κι εκνευρίζομαι»

«Πάτε να καταργήσετε την ομαλότητα και την οικογένεια; Η ομοφυλοφιλία δεν ντροπή, ούτε ξεπεσμός. Όμως αυτοεξευτελίζονται, γελοιοποιούνται με αυτά που κάνουν», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του για το Europride 2024.

Τα όσα έλεγε, όμως, προκάλεσαν την αντίδραση όλου του πάνελ, ενώ ο ίδιος απευθύνθηκε προσωπικά και στην Άρια Καλύβα, με… όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Π.Ψ.: Ζητάνε να μοριοδοτηθούν και να πάνε να μπουν στο Δημόσιο.

Α.Κ.: Φορολογούμενοι πολίτες δεν είναι, κύριε Ψωμιάδη;

Π.Ψ.: Δεν κατάλαβα! Τι είναι αυτά; Ηρεμήστε! Όπως σας βλέπω, εκνευρίζομαι, είστε εκνευριστική. Ηρεμήστε όταν μιλάτε, εγώ ευγενικά σας μιλάω.

Α.Κ.: Απορία εκφράζω, κύριε Ψωμιάδη, τώρα αν σας εκνευρίζει ο τρόπος μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, λυπάμαι!

«Μιλάω για άτομα που έχουν ξεφύγει. Να φιλιούνται μέσα στο δρόμο, άντρες, γυναίκες… Να έρθω άμα είναι στο πάνελ και να σας φιλήσω. Πάτε να καταργήσετε την ομαλότητα και την οικογένεια; Η ομοφυλοφιλία δεν ντροπή, ούτε ξεπεσμός. Όμως αυτοεξευτελίζονται, γελοιοποιούνται με αυτά που κάνουν. Παρουσιάζουν το ομαλό, ανώμαλο», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button