Ελλάδα

Ράνια Τζίμα-Γιάννης Πρετεντέρης για Απόστολο Λύτρα: «Από τι πάσχει;» – «Δεν φαντάζομαι να προσπαθήσει να ζητήσει το ακαταλόγιστο;»

Πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα ήταν απόψε (18/6) η υπόθεση ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και επίσης δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον κατηγορούμενο να ομολογεί τη βάναυση πράξη του και να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο 52χρονος κατηγορούμενος ποινικολόγος, επισημαίνει πως η σύζυγός του υποστήριξε πως έπεσε από τη σκάλα για να προστατεύσει τα παιδιά τους, ενώ εκείνος αρνήθηκε. Επιπλέον, επισήμανε για ακόμη μία φορά την ανάγκη του να απευθυνθεί σε ειδικό ψυχικής υγείας, ούτως ώστε να αναζητήσει την αιτία που τον οδήγησε στο κακούργημα και να «θεραπευτεί».

«Από τι ασθένεια θεραπεύεται ο κύριος Λύτρας; Θεραπεύεσαι από κάτι που πρέπει να πάσχεις, δεν μπορείς να θεραπεύεσαι έτσι. Απορία έχει ή ασθένεια;», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης επί της υπόθεσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Δεν φαντάζομαι να προσπαθήσει να ζητήσει το ακαταλόγιστο; Το λέω, επειδή τα έχουμε δει όλα κατά καιρούς», επισήμανε η Ράνια Τζίμα από την πλευρά της, την ώρα που η Άννα Κανδύλη έδινε τα στοιχεία για την κακουργηματική πράξη του Απόστολου Λύτρα.

«Έχει περάσει δίκη για αυτό το θέμα, δεν πήγαν τα Μέσα. Αναφέρεται σε μία αντιδικία με μία πρώην σύζυγό του για την οποία έχει περάσει από δίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μας έχει πει από τι πάσχει», υπογράμμισε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Έχουν ακουστεί κι άλλα πράγματα. Ο Λύτρας δεν απαντάει σε εμάς, διακινούνται πολλά και προφανώς απαντάει σε κάτι άλλο. Κάποιο λόγο έχει ο ποινικολόγος που ήθελε να το μάθουμε αυτό, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την υπερασπιστική του γραμμή ή με το γεγονός ότι είναι ελεύθερος», απάντησε η Ράνια Τζίμα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button