Ελλάδα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Ο φόβος μου άρχισε και σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου» δηλώνει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, μίλησε μέσω μηνυμάτων στην Τατιάνα Στεφανίδου, δύο 24ωρα από το περιστατικό.

Όπως είπε μέσω μηνύματος η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν φοβάμαι. Ο φόβος μου άρχισε και σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου». Το βράδυ δηλαδή του ξυλοδαρμού της αλλά και της σύλληψης του συζύγου της.

Η ίδια, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στην κατάθεσή της, ήταν αποφασισμένη από την πρώτη στιγμή να μιλήσει για τον ξυλοδαρμό της. Αν είπε στον σύζυγό της ότι δε θα μιλήσει αν την μεταφέρει στο νοσοκομείο, η ίδια κατάφερε αμέσως να μεταφέρει σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τι της είχε συμβεί.

«Αμέσως μόλις είπα στον γιατρό τι είχε συμβεί έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο σύζυγός μου έδωσε το κινητό μου στον γιατρό ο οποίος μου το έδωσε και έτσι έβγαλα φωτογραφίες με το δικό μου κινητό τις οποίες θα τυπώσω και θα σας τις προσκομίσω» περιέγραψε η ίδια στην κατάθεσή της.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί θα προχωρούσαν στη σύλληψη του συζύγου της, η οποία έχει καταγραφεί καρέ – καρέ, έξω από το νοσοκομείο.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button