Πολιτική

Δημοσκόπηση Interview: Η ακρίβεια το βασικό μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι στην κυβέρνηση – Οι πιο αποτελεσματικοί υπουργοί

Δημοσκόπηση Interview: Την ακρίβεια επέλεξαν οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στην συγκεκριμένα έρευνα για το politic.gr ως την απάντηση στο ερώτημα για ποιον από τους λόγους θέλατε να στείλετε μήνυμα στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η η ακρίβεια συγκεντρώνει το 40% των απαντήσεων και ακολουθούν:

  • ο γάμος των ομοφύλων 24%
  • το φορολογικό για τους ελεύθερους επαγγελματίες 15%
  • η διαχείριση του δυστυχήματος των Τεμπών 12%
  • ο νέος κανονισμός για τα ακαθάριστα οικόπεδα 5%
  • ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια 2%

dimoskopisi 180624

Παράλληλα, στην ίδια δημοσκόπηση που διεξήχθη πριν τον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιοι είναι οι περισσότερο αποτελεσματικοί και άρα δεν θα έπρεπε να μετακινηθούν.

Την πρώτη πεντάδα αποτελούν οι Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κυριάκος Πιερρακάκης, Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιώργος Φλωρίδης ενώ στην ουρά βρίσκονται οι Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης, Νίκη Κεραμέως, Χρήστος Στυλιανίδης και Δημήτρης Καιρίδης.

Την ίδια ώρα, το 51% απάντησε ότι στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ψήφισε παραδοσιακά το κόμμα που ψηφίζει, το 32% ψήφισε για να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση και το 10% για να ψηφίσει τον ευρωβουλευτή της αρεσκείας του.

Τέλος, καταγράφεται, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης και της Φωνής Λογικής τα επέλεξαν για να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση.

dimoskopisi2 180624

dimoskopisi3 180624

dimoskopisi4 180624

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button