Ελλάδα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Είχε δώσει 17.000 ευρώ στον 51χρονο

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, στην υπόθεση έρχεται να προβληματίσει ακόμα περισσότερο, η «σχέση» δοσοληψίας που είχε με τον 51χρονο που τόν είδε τελευταία φορά και θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ειδικότερα, ο 51χρονος, ο οποίος αρχικά κλήθηκε να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση και στη συνέχεια συνελήφθη γιατί είχε πάνω του ένα μαχαίρι, είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας.

Ο 31χρονος τού είχε δανείσει χρήματα

Κρεοπώλης στο επάγγελμα ο 51χρονος είχε συναλλαγές με την οικογένεια του Μπάμπη, ενώ είχε δανειστεί από εκείνον το ποσό των 17.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι μήνες περνούσαν χωρίς ο 51χρονος να έχει επιστρέψει τα χρήματα.

Μάλιστα, όταν ο Μπάμπης ήρθε στην Ελλάδα από την Ιταλία, όπου μένει μόνιμα, για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του, είχε αποφασίσει να ζητήσει πίσω τα δανεικά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, σχεδίαζε να του κάνει κουβέντα για τα χρήματα στο κυνήγι.

Αυτά ισχυρίζεται ο 51χρονος

Από πλευράς του, ο 51χρονος, φέρεται να υποστηρίζει ότι επέστρεψε τα χρήματα του δανείου, κάτι που οι φίλοι του αγνοούμενου διαψεύδουν κατηγορηματικά ισχυριζόμενοι πως συνέχιζε να του χρωστά το ποσό.

Παράλληλα, ο 51χρονος έχει αναφέρει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ότι αφού παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του στη συνέχεια τον άφησε σε μια περιοχή κοντά στα παλαιά ΤΕΙ.

Από εκεί, σύμφωνα με τον μάρτυρα, θα τον παραλάμβανε ένα άλλο άτομο και θα ξεκινούσαν για το κυνήγι. Ο ίδιος, παράλληλα, δηλώνει πως ούτε είδε, ούτε γνωρίζει το συγκεκριμένο άτομο ούτε ο Μπάμπης του ανέφερε κάτι σχετικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως από το περιβάλλον του 31χρονου προκύπτει πως για κυνήγι πήγαινε με τρία συγκεκριμένα άτομα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button