Ελλάδα

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν

Την τελευταία του πνοή άφησε 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, χθες Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι.

Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Από την αστυνομία έγιναν 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική αστυνομία:

«Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου ‘’OPAP ARENA’’ στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.»

Τα φρικτά επεισόδια προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA, οι Κροάτες έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

@AEK_FC_OFFICIAL #aekfc pic.twitter.com/ljWuNUAQ7x

— Petros_Eut (@Petros_Eut) August 7, 2023

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 91 προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button