Πολιτική

Η πρώτη ανάρτηση Χαρδαλιά μετά το χρίσμα Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό»

Ανάρτηση στα social media μέσω της οποίας ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή του, έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τονίζει: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας. https://t.co/HmTFs1ypny

— Νίκος Γ. Χαρδαλιάς (@nhardalias) August 1, 2023

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, έγινε συνάντηση του κ. Χαρδαλιά με τον κ. Μητσοτάκη, στην οποία ο ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Λίγη ώρα μετά το πέρας της συνάντησης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button