Πολιτική

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με Χαρδαλιά – «Πανστρατιά» στην ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής μετά την υποχώρηση Πατούλη

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής με την στήριξη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα (01/08) μαζί του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε χθες (31/07) επίσημα το χρίσμα και θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο στη θέση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χαρδαλιάς θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας αυτής και θα χαράξουν τους στόχους για τη μάχη της κάλπης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί… πανστρατιά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με υπουργούς και πρωτοκλασάτα στελέχη να δείχνουν την στήριξή τους στο Νίκο Χαρδαλιά με αναρτήσεις τους στα social media.

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής».

Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγαπημένο μου φίλο ⁦@nhardalias⁩ στην μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττκής! pic.twitter.com/yMii8mqxKE

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 31, 2023

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σημείωσε μεταξύ άλλων με ανάρτηση στο Facebook ότι τον συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση με τον Νίκο Χαρδαλιά και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Την ίδια ώρα, ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης ενώ «καλή επιτυχία» του ευχήθηκε και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας.

Τη στήριξή του στο Νίκο Χαρδαλιά έδειξε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που του ευχήθηκε «καλή επιτυχία», τονίζοντας πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Καλή επιτυχία στον φίλο @nhardalias που επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση. Θερμές ευχαριστίες στον @gpatoulis για την καλή συνεργασία.

— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) July 31, 2023

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button