Αθλητικά

Ο Άμραμπατ είναι μια win-win κίνηση για την ΑΕΚ!

Αυτό που τα τελευταία 24ωρα έμοιαζε ως… τελειωμένη υπόθεση, πήρε κι επίσημο χαρακτήρα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/06).

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο την συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Στην φιέστα για το νταμπλ, τον περασμένο Μάη, ο 36χρονος Μαροκινός ήταν από τους παίκτες που αποχαιρετούσαν την… φλεγόμενη Νέα Φιλαδέλφεια αφού έμοιαζε με οριστική απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι του με την Ένωση.

Τελικά και στην προκειμένη περίπτωση ίσχυσε το σοφό πως «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει».

Αυτό συνέβη και με τον Άμραμπατ που συνεχίζει την καριέρα του με τον Δικέφαλο, τουλάχιστον ως το επόμενο καλοκαίρι.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φερνάντεζ που θα τον αφήσει όλη τη σεζόν εκτός δράσης έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναδιπλωθούν άμεσα στο θέμα των εξτρέμ, όπου έπρεπε να ψάχνουν για δύο παίκτες. Τελικά αφού τον έναν τον είχαν… μέσα στα πόδια τους, του έκαναν ένα απλό σινιάλο και συνεχίζουν μαζί.

Ο Αλμέιδα ξέρει από πρώτο χέρι και τις ικανότητες και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Μαροκινού, ενώ και ο ίδιος ξέρει καλά την ΑΕΚ, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή.

Άρα μηδενική πίστωση χρόνου. Είναι προφανές ότι ο Άμραμπατ δεν λογίζεται βασικός για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Το ίδιο προφανές είναι όμως ότι με τόσα πολλά ματς, αφού υπάρχει και Ευρώπη, θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα είναι πολλές.

Ο Άμραμπατ είναι μια win-win κίνηση για την ΑΕΚ και στην Ένωση δεν έχασαν χρόνο ώστε να χαθεί μαζί και η ευκαιρία!

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button