Lifestyle

Survivor All Star: Φιλί και «πειράγματα» από Βασάλο σε Μαριαλένα – «Μπορούν να γίνουν σίριαλ οι τσακωμοί μας»

Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Οι δύο παίκτες αν και ξεκίνησαν με μια δυνατά φιλία μέσα στο reality επιβίωσης, έχουν καταλήξει στο να διαφωνούν συνεχώς και αιτία -αυτή τη φορά- είναι η φιλία που έχει αναπτύξει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους «Μπλε» και συγκεκριμένα, με τον Νίκο Μπάρτζη.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο (12/06) και πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς νιώθουν τώρα που κοντεύουν προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Όταν, λοιπόν ήρθε η σειρά του Βασάλου να απαντήσει στην ερώτηση του παρουσιαστή, εκείνος αναφέρθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ προσπάθησε να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους.

Στην αρχή είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε μια φάση περίεργη σαν ομάδα. Να δώσω κι ένα φιλί στη Μαριαλένα, να δώσω και στον Σάκη.

Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, εγώ με τη Μαριαλένα ντάξει, αυτό που έχει γίνει με εμένα και τη Μαριαλένα είναι σίριαλ για να παίξει μόνο του στην τηλεόραση.

Βγάλε το Survivor και παίξε εμένα και τη Μαριαλένα. Πόσες φορές έχουμε τσακωθεί και για ποιον λόγο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Άκοπο, χωρίς μοντάζ, βγάλτε το έτσι».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Όπως και να ‘χει, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό. Κι η αντιπαράθεση και τα νεύρα. Κοντεύουμε στο τέλος, όλοι θέλουμε να μείνουμε, δεν θέλουμε να ψηφιστούμε, οπότε ο καθένας έχει ένα σκεπτικό, μια λογική, τη βάζει στο τραπέζι, έρχεται σε αντιπαράθεση, τσακώνεται κλπ».

Back to top button